Folk forandrer verden!

Norsk Folkehjelp jobber i Norge og i over 30 land i hele verden. Vi tror på at det er folk selv som kan forandre verden. Sin verden. Noxy som bor i en brakke i Cape Town i Sør-Afrika beskriver dette godt: "Vi trenger ikke mer suppe eller varme tepper. Det er kaldt i morgen også - hva gjør vi da? Vi vil ha forandring - ikke mer suppe." 

Andre folk som også forandrer sin verden gjennom Norsk Folkehjelps arbeid: 

  • Hanin er minerydder i Libanon og er med å fjerne klasebombene i området hun selv vokste opp i. Hun utfører en av verdens mest risikofylte jobber. Hver dag. Hun gjør det for å hjelpe familien og folket i landsbyen sin.
  • Theresina i Mosambik som ble med i et lokalt bondelag støttet av Norsk Folkehjelp. Hun fikk opplæring i hvordan hun kan få mest mulig ut av sin jordlapp. Hun kan brødfø hele familien og overskuddet av avlingene selger hun på markedet. Theresina og de andre småbøndene er ikke lenger avhengig av andre.
  • Åse som bruker all sin fritid som frivillig i Norsk Folkehjelp. Det finnes ikke tall på hvor mange sår hun har plastret under Norway Cup eller hvor mange leteaksjoner hun har vært ute på for å finne folk som har forsvunnet. Åse gjør en viktig innsats for folket i sitt lokalmiljø. 

Norsk Folkehjelp trenger støttespillere som ønsker å støtte vårt arbeid i inn-og utland!

Start din egen innsamling i dag! 

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close