Fagbevegelsens stafett i solidaritet med flyktningene

LO sparket i gang stafetten med å gi 100 000 til Norsk Folkehjelp, som er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Alle forbund, foreninger, klubber og medlemmer oppfordres til å ta staffettpinnen videre. Ekstreme kriser krever ekstreme mål. Dette kan vi klare!

Det er over syv millioner internt fordrevne i Syria. Irak har en halv million flyktninger, i tillegg til sine egne 3,5 millioner internt fordrevne. Som vi har sett skrekkelige eksempler på, tvinges familier med små barn til å legge ut på livsfarlige reiser. Det er vår plikt som medmennesker å engasjere oss for disse folkene. 

Fagbevegelsen viser nok en gang at de stiller opp i krisetider. Deres økonomiske og politiske støtte er uvurderlig for at vi skal få gjort jobben vår og for at vi kan hjelpe flere mennesker på flukt, både i Syria, på veien og her hjemme.   

Norsk Folkehjelp jobber gjennom lokale organisasjoner med å få forsyninger og hjelp inn i Syria. Organisasjonen har også programmer i både Libanon og Irak. De har i tillegg programmer for humanitær nedrustning på Balkan hvor ansatte nå er aktive med å merke og sikre minefelt. 

Situasjonen er ekstrem, og det haster med mer støtte til flyktningene. 

Bli med og vis solidaritet med medmennesker på flukt!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close